På sista tiden har jag verkligen börjat handla mer och mer på nätet. Jag har alltid varit en person som har tyckt om att gå i butiker, och även om jag visserligen fortfarande gör det så har jag nu också insett hur skönt det är att faktiskt slippa gå i butiker ibland. Det finns ju tillfällen då man inte känner för att gå ut, och det är det ju fantastiskt att man kan sitta hemma i soffan och klicka hem saker som sedan kommer med posten någon dag senare.

Jag har faktiskt till och med börjat handla kläder på nätet – något som jag trodde att jag aldrig skulle göra då jag alltid har varit noga med att prova kläder innan jag köper dem. Men nu har jag insett att det ju faktiskt inte är hela världen att skicka tillbaka och byta storlek om det skulle bli fel. Det är så enkelt nu för tiden, och många webbshoppar har dessutom gratis frakt och retur, så vill man vara smart så kan man ju köpa två storlekar och skicka tillbaka den som inte passar.

För ett tag sedan köpte jag en bikini på nätet till min fru. Jag såg en länk där det stod ”Bikini Online – hitta din bikini på nätet” och det visade sig vara en sida som samlade bikinis från olika webbshoppar så att man kunde få en bra översikt över vad som fanns. Nu brukar jag inte köpa bikinis så ofta, det har faktiskt aldrig hänt, men jag hittade en som jag tyckte var så fin och som jag visste att min fru skulle tycka om. Så jag beställde den, efter lite hjälp från dottern med vilken storlek jag skulle välja. Frugan blev otroligt glad och väldigt överraskad eftersom jag som sagt aldrig har gjort något liknande. Och bikinin tyckte hon var jättefin, precis som jag trodde!