Hej hallå,

Det kändes som att det var dags att uppdatera bloggen igen. Som vanligt är det mycket som rör sig i huvudet, och när vårsolen tittar fram blir man lite mer kreativ tror jag. Känner att jag har fått massvis med idéer på sådant jag vill göra, köpa och åstadkomma. Förmodligen blir inte hälften gjort, men drömma får man väl?

Segeltur i Stockholms Skärgård
Pratade med Hasse tidigare på telefonen, min f.d kollega – och han berättade att han höll på att sätta ihop någon form av surprise-party för sin son som skulle fylla 20 år till sommaren här. De hade tydligen varit i kontakt med en eventbyrå som hjälpte dom med själv arrangemanget och det skulle bli en segeltur lät det som. Tyckte det lät väldigt roligt måste jag säga, även om jag inte är någon seglare själv på något vis.

Personligen har jag tänkt att försöka mig på en weekend till sommaren istället. Har alltid velat åka till Amsterdam, och nu när jag såg att man skulle få tillbaka någon krona på skatten så kände jag att jag ville investera dom kronorna i mig själv för en gångs skull.

Kanske tar en båttur på kanalen där istället, så kan jag och Hasse jämföra sen.
Även Anne Franks museum är något som är väldigt lockande. Har läst den boken om hennes öde så många gånger nu att omslaget på boken är helt nött. Men det är en väldigt gripande historia måste jag säga.
Anne Frank
Nu är det dock dags för det viktigaste för tillfället och det är fredagsmyset. Ska hinna iväg och köpa mig en öl eller två som jag tänkte avnjuta ikväll till lite god mat.

Ha en trevlig kväll allihopa, I wish u all the best!