Jag måste bara säga att jag är så otroligt nöjd med vårt nya uterum, och jag vill ge en stor eloge till Uterumsmästarna som fixade allt så smidigt och enkelt! Vi hade funderat länge på att bygga ett uterum, och även om vi hade pengarna till det blev det aldrig av eftersom vi bara såg framför oss hur krångligt det skulle vara och hur lång tid det skulle ta. Inte för att vi tänkt bygga det själva, men det är ändå en viss uppoffring att ha hantverkare hemma och att leva med trädgården som byggarbetsplats. Men nu blev det äntligen av, och jag ångrar verkligen att vi inte gjorde det tidigare.

Vi tittade på flera olika företag och bestämde oss sedan för Uterumsmästarna. Det bästa med hela bygget var helhetslösningen. Allt ingick, det var förberett och färdigkapat och det var bara för de trevliga killarna att bygga ihop det. Det gick mycket snabbare än jag hade förväntat mig, och resultatet är ett väldigt fint uterum som kommer att ge oss många trevliga stunder. Man förlänger sommaren och kan sitta och mysa där även under regniga dagar. Jag rekommenderar verkligen alla som funderar på uterum att besöka www.uterumsmastarna.se.

Nu finns det förstås stora planer för hur vi ska inreda uterummet. För närvarande har vi bara ställt dit lite gamla möbler som vi hade, men när vi nu har ett så fint uterum vill vi självklart inreda det lika fint också. Det bästa är att man kan använda vanliga möbler. Man behöver inte hålla sig till tråkiga utemöbler, utan man kan ha en stor och mjuk soffa där om man vill. Någon stor soffa blir det inte för oss, men en liten myshörna ska vi ha. Framförallt ska vi ha bord och stolar där så att man kan sitta i uterummet och äta middag. Det blir perfekt när man har gäster!